Pääsihteeriltä

On torstaiaamu 2.3.2023 ja puolen tunnin päästä aukeaa ensimmäiset HARJULINTU 2023 -ilmoittautumislinkit. Tämä hetki tuo tietynlaista kihelmöintiä kroppaan – ovatko potentiaaliset kurssilaiset löytäneet NASTAharjoituksemme.

Jokainen NASTA on toisaalta samanlainen, mutta toisaalta erilainen ja ainakin erityinen. Vaikka suunnittelun lähtökohdat ovat samat, lopputulemaan vaikuttavat niin tapahtumapaikka kuin myös mukana olevat persoonat niin järjestäjinä kuin kurssilaisina. Tästä syystä NASTAn toteuttaminen on joka kerta riemastuttavaa, koskaan ei ihan varmasti tiedä, mitä on tulossa.

Varsinkin ensikertalaiselle harjoitukseen saapuminen voi tuntua jännittävältä. Ei hätää, sillä kyllä konkareitakin hieman mietityttää, mitä viikonloppu tuo tullessaan. Kotoa kannattaa reppuun pakata pyydettyjen tavaroiden lisäksi avaraa mieltä kohdata uusia ihmisiä ja asioita, silloin lopputulema on erinomainen, jopa koukuttava. Vielä, kun muistaa, että NASTA myös valmentaa häiriö- ja poikkeustilanteita varten, niin omien mukavuusalueiden rajojen ylimenot tai laajennukset vain vahvistavat meitä moneen tulevaan tilanteeseen.

Yhdessä tekeminen ja oppiminen antaa vielä enemmän.

Pia, pääsihteeri

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s