Lempi lähestyy

Elokuun NASTA-valmiusharjoitus Lempi 2022 Kajaanissa lähestyy. Aamukampa kertoo, että siihen on aikaa enää reilu kuukausi! 

Te onnekkaat, jotka pääsitte kursseille, varmaankin jo odotatte harjoituskirjeen “kolahtamista postiin” ja mietitte viikonlopun kulkua. Ei tarvitse miettiä liikaa, sillä kaikki on teille valmiina kun saavutte Kainuun Prikaatin suojiin! Kurssien johtajat ja muu organisaatio aikatauluttavat viikonlopun siihen malliin, että teidän tärkein kantamus harjoitukseen on iloinen, reipas ja utelias mieli! 

Harjoitus- ja kurssikirjeet tulevat kyllä ajallaan ja niissä on paljon hyödyllistä tietoa harjoitukseen liittyen.

Elokuun lopussa vietämme Kajaanissa noin 400 naisen porukassa muistorikkaan viikonlopun, johon mahtuu paljon uusia kokemuksia, paljon uusia asioita, paljon onnistumisia, paljon iloa ja naurua. Paljon NASTAA tekemistä.

Yhdistävä tekijä kaikelle tekemiselle on naisten yhteinen tarve kartuttaa omia varautumis- ja turvallisuustaitoja. Niitä on tarjottimella yllin kyllin olitpa sitten tulossa Arjen turvallisuuskurssille tai Informaatiovaikuttamisen kurssille. Naisten Valmiusliiton harjoitus tarjoaa tietoja ja taitoja, mutta yhtälailla yhdessäoloa, yhdessä tekemistä, uusia ystävyyksiä ja monet harjoitukset käyneiden NASTA-konkarien kohdalla tuttujen kohtaamisia. Kurkkusalaattiasuissa olemmekin kaikki yhtä nastoja.

Suuri toivomus on, että korona ei pääse sotkemaan Lempin järjestelyjä eikä kenenkään osallistumista. Harjoitukseen osallistuminen edellyttää normaalia terveyttä ja kuntoa sekä maastossa yöpyviltä säänkestävyyttä. Niinpä Johda NASTA II -kurssilta lähetettiin yläilmoihin yksi tärkeä tukipyyntö: Kaunis ja kuulas elokuinen sää, kiitos!

Terttu Niemelä

harjoituksen

tiedotusvastaava

Tämä iloinen Johda Nasta -joukko naisia oli suunnittelemassa Lempi 2022 -harjoitusta Kajaanissa Kainuun Prikaatissa kesäkuun alussa. Me, ja kaikki muutkin vastuuhenkilöt, toivotamme naiset tervetulleiksi harjoitukseen Kajaaniin 26.-28.8. viikonlopuksi!
Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s