Merituuli 2021 -harjoitus järjestetään supistetulla kurssitarjonnalla

Naisten Valmiusliiton NASTA-harjoituksien kurssit ovat käytännönläheisiä, toiminnallisia harjoitteita sisältäviä kursseja. Valitettavasti korona-tilanne on Suomessa edelleenkin haasteellinen eikä käännettä parempaan näy vielä keväällä, joten Merituuli 2021 -harjoituksen kurssitarjontaa on supistettu.

Naisten Valmiusliitto ja Kaakkois-Suomen maanpuolustuspiiri ovat päättäneet koronasuositusten mukaisesti perua NASTA Merituuli 2021-harjoituksen fyysisesti paikan päällä pidettävät kurssit 9.–11.4.2021. Päätös perustuu hallituksen suosituksiin koronaviruksen hillitsemiseksi ja Kymenlaakson alueellisiin ohjeisiin.

Etäyhteyksin pidettävillä kursseilla Lapsen kohtaaminen kriiseissä ja Viestintä on vielä tilaa. Informaatiovaikuttamisen kurssi on jo täynnä. Etäyhteyksin pidettävillä kursseilla opetusta on perjantaina kello 13.30-19, lauantaina 9.30-17.30 ja sunnuntaina 8.30-15. Ilmoittautumisaikaa on jatkettu 28.3.2021 saakka. Etäkurssien kurssimaksu on 30 euroa. NASTA Merituuli 2021-harjoituksesta lisätietoja tästä linkistä.

Lähiopetusta sisältävien NASTA Merituuli -kurssien peruuttamispäätös on tehty terveysturvallisuussyistä. Osallistumista ei ole mahdollisuus siirtää seuraavaan harjoitukseen epävarman korona-tilanteen vuoksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s