Savotar 2020 -harjoitukseen ilmoittautuminen 5.-6.2.2020!

Kevään NASTA-harjoituksen, Savotar 2020, ilmoittautuminen alkaa porrastetusti keskiviikkona 5.2. klo 9. Kursseille ilmoittautumiset ovat kahtena päivänä 5.2. ja 6.2. ja jaettuna kello 9 ja 13 alkavaksi.

Savotar 2020 -harjoitus järjestetään 24.–26.4.2020 Karjalan Prikaatissa, Vekaranjärvellä, Kouvolassa.

Katso tarkat kurssien ilmoittautumisajat Naisten Valmiusliiton sivulta.

Rekisteröidy MPK:n järjestelmään

Kurssit täyttyvät nopeasti, joten muista hoitaa MPK tunnuksesi kuntoon ennen ilmoittautumisajan alkua. Ilmoittautumista varten tulee olla rekisteröitynä Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) järjestelmään. Rekisteröitymisen voi tehdä hyvissä ajoin ennen kurssille ilmoittautumista. Jos sinulla on jo tunnukset valmiina, niin kannattaa vielä tarkistaa, että salasana varmasti toimii!

Rekisteröityminen onnistuu MPK:n sivuilla osoitteessa www.mpk.fi. Sivun oikeasta yläkulmasta valitaan ”KIRJAUDU” ja sen jälkeen avautuvalta sivulta vasemmasta laidasta ”Luo tunnukset >>”.

Kurssille ilmoittautuminen

Kun olet rekisteröitynyt MPK:n järjestelmään, niin sen jälkeen on mahdollista ilmoittautua Savotar 2020 -harjoituksen kurssille. Suosituimmat kurssit täyttyvät minuuteissa, joten kannattaa toimia heti, kun kurssit avautuvat ilmoittautumiseen. Voit ilmoittautua vain yhdelle kurssille. Omilla tunnuksilla ei voi myöskään ilmoittaa muita osallistujia, vaan jokaisen on luotava omat tunnuksensa. s

Kursseista Hätämajoitus, Selviytyminen maastossa, Myrskyn silmässä ja Lääkintä ovat jatkotason kursseja. Kurssikuvauksissa on kerrottu, millaiset perustaidot kurssilaisella tulee olla suoritettuna päästäkseen ko. kurssille. Kurssikuvaukset löytyvät kätevästi harjoituksen esitteestä ja MPK:n Koulutuskalenterista

Vahvistus ilmoittautumisesta ja hyväksyntä

Jokainen ilmoittautuja saa vahvistuksen, että ilmoittautuminen on tullut perille. Tämä ei tarkoita, että ilmoittautuja on hyväksytty kurssille. Osalle kursseista on kiintiö ensikertalaisille, joten nämä osallistujat tarkastellaan ensin ja loput paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuja saa sähköpostiin erillisen viestin, mikäli on tullut hyväksytyksi kurssille. Suuresta ilmoittautumismäärästä johtuen viesti hyväksymisestä, tai siitä että on jonossa, voi saapua viiveellä. Harjoitus on vasta huhtikuun lopulla, joten peruutuksia yleensä tulee. Varasijoiltakin on siten päässyt mukaan kurssille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s